MATEŘSKÁ ŠKOLAZÁKLADNÍ ŠKOLAŠKOLNÍ DRUŽINAŠKOLNÍ JÍDELNAMIMOŠKOLNÍ AKTIVITY

Hledání velikonočních zajíčků (ukončení hledání 18. 4. 2021)

« zpět
22. 4. 2021

Jména zajíčků byla odhalena! Podařilo se to 54 dětem a dalším 28 dětem z MŠ, kteří jejich jména odhalili společně v rámci výletů ze školky. Čokoládové odměny jsme již předali a už nyní vám můžeme poodhalit, že v rámci pokladů pro vás připravujeme další překvapení.
Všem úspěšným hledačům gratulujeme!

Jména zajíčků můžete ještě hledat do konce tohoto týdne, tj. do neděle 18. 4. 2021. Ve středu 21. 4. 2021 budeme pak od 15:00 do 17:00 hod. z okénka u Kraslicovníku (u obecního úřadu) vydávat zasloužené ceny pro děti, které našly a poslaly nám jména aspoň 8-mi zajíčků...

Máte tedy posledních pár dní k hledání zajíčků – využijte toho!:-) Cesty k pokladům budou nyní obohacené o nové úkoly pro děti z MŠ a ZŠ Václavovice! Děti mohou jít hledat zajíčky, protože ti k Velikonocům prostě patří...:-) V každém z 12-ti pokladů najdete tajenku se jménem zajíčka (většinou na poslední straně deníčku). Jednoduchou tajenku buď vyluštíte na místě (a zapamatujete si jméno), nebo si ji vyfotíte a vyluštíte doma.

Až budete mít aspoň 8 jmen zajíčků, pošlete jejich jména, včetně třídy, jména a příjmení dítěte na email vaclavovickepoklady@seznam.cz a od SRPŠ Václavovice získáte jako odměnu čokoládového zajíce! Datum předání odměn bude upřesněno. Čas na hledání máte do poloviny dubna.

Podrobnosti a nápovědy, kde hledat poklady, najdete na stránkách www.vaclavovickepoklady.eu

« zpět